Lashem’s Measurable Difference Eyelash & Brow Enhancing Gel

08:02:00 Descude 0 Comments


Lashem’s Measurable Difference Eyelash & Brow Enhancing Gel (aceasta este denumirea completa a produsului) este un gel special conceput pentru cresterea si indesirea genelor sau chiar si a sparcenelor si dupa spusele producatorului,dupa doar 6 saptamani.
 

Produsul arata si se aplica exact ca si un tus de ochi foarte aproape de baza genelor sau direct pe sprancene,in locurile in care avem nevoie.
Am inceput sa il aplic regulat odata pe zi exact cum scrie in instructiuni,la inceput doar la baza genelor,apoi am continuat in paralel cu sprancenele.In ciuda pesimismului si neincrederii mele,rezultatele au inceput sa apara si din cate tin eu minte,in mai putin de 6 saptamani.

 

Sa nu intelegeti ca m-am trezit brusc posesoarea unor gene imense,diferenta exista si se vede in special la sprancene,in locurile in care imi smulgeam toate firele de par(micuta fiind si nestiutoare),nu ma intrebati de ce,asa credeam eu ca "se cuvine"(ulterior mi le-am lasat sa creasca,insa au ramas goluri vizibile).

Ca sa intelegeti exact despre ce vorbesc,am atasat si o poza unde se vede exact cum firele de par sunt mult mai rare(si nepensate:D).


Parul nu e regenerat complet si nu a ajuns la starea initiala,acum ar fi fost dragut din partea mea sa vin cu dovezi concludente(poze) si cu sincere regrete,va trebui sa ma credeti pe cuvant...aparatul meu foto nu ma ajuta nicium sa surprind ceea ce trebuie.
Sunt multumita ca nu mai sunt atat de inestetice.

Genele au crescut si se observa foarte bine,partea crescuta este mai inchisa la culoare decat restul genelor(asa cum e si normal),dar sunt si mai dese.Repet,nu ma pot lauda cu gene mari,dar diferenta exista...intotdeauna le-am avut mici si rare,acum cred ca le pot numi niste gene normale:)

Produsul a fost oferit spre testare de catre Lashem si poate fi achizitionat de aici
Pret:69.99 $

You Might Also Like