Toate...adunate!

04:15:00 Descude 0 CommentsCateva zile petrecute acasa la ai mei a fost exact ce aveam nevoie si inca odata mi s-a confirmat ca nu pot locui la bloc...curtea imensa de acasa,copacii si florile imi lipsesc aici intr-atat incat simt ca intru in depresie.
Parintii mei au avut nunta de argint,nu a fost nimic organizat...doar noi toti impreuna acasa,a fost o zi frumoasa in ciuda faptului ca sora mea avea varicela si a fost nevoita sa stea in casa saracuta.Ma bucur ca nu am fost contagiata,desi medicul a zis ca e imposibil atata timp cat dormim in acelasi pat...se pare ca am fost norocoasa.
Am ales sa ma imbrac comod,dar nu am renuntat la tocuri...incaltaminte ce tocmai mi-o cumparase mama mea(i-au placut ei in mod special).Pe langa sandalute,m-a pus mai mult fortat(nu ca nu as fi vrut,dar mi se parea prea mult) sa imi aleg ce imi place,am ales gentuta din imagini si alte cateva:


Imi plac curelusele subtiri in ultima vreme!
Mi-am propus ca la fiecare salariu sa imi cumpar cate ceva si asa am si facut.
Sandalutele nu erau in plan,dar mi-au placut atat de mult si modelul si culoarea ca nu puteam sa plec din magazin,pana la urma m-am sacrificat si probabil voi face foamea vreo cateva zile pana la urmatorul salariu.


Deodorantul Dove era la reducere in Careffour,doua la pret de unul si am cumparat impreuna cu o prietena,a costat doar 5 lei.Intentionez sa imi mai cumpar,desi de cel pe care il aveam deja nu eram multumita,acesta imi place prea tare.


Simteam nevoia sa imi maresc colectia de oje,nu mai aveam pe ce pune mana.Lotiunea Balea Magic Summer mi-a trimis-o Simona la rugamintea mea,insa merita o bataita buna ca niciodata nu vrea sa primeasca si banutii!
Iti multumesc,draguta pentru gest,stii deja cat te apreciez.
Abia astept sa o incerc.


You Might Also Like