Naked by Urban Decay

02:41:00 Descude 0 Comments

Va spuneam eu intr-o postare anterioara cat sunt de fericita ca am castigat ceva ce imi doream din tot sufletul.Acum sunt fericita posesoare a unei palete Naked si imi vine sa dorm noaptea cu ea,e exact cum ma asteptam sa fie si nu-mi incap in pene de fericire,pentru ca oricat de mult mi-as fi dorit-o,nu as fi avut posibilitatea sa mi-o cumpar,ori as fi preferat sa caut ceva mai ieftin,ori as fi preferat ca din banii aceia sa imi cumpar mult mai multe cosmetice.
 Pe CosmeticStyle4U am descoperit concursul,dar si multe produse atractive si ieftine,de exemplu paleta Naked este la pretul de 120 lei.

Later edit: Missrux m-a avertizat ca este posibil sa fie fake si am tinut sa precizez acest lucru,pentru a nu lua teapa nimeni in cazul in care ati dori sa comandati de pe blogul mentionat.


Exteriorul este extrem de elegant,invelit in catifea cu inseratii aurii(mi-o imaginam din metal),foarte usor de manevrat si de deschis si a venit insotita de o pensula pentru aplicarea fardului care mi s-a parut cam dura la inceput,insa acum doar pe ea o folosesc.


Nu voi insista cu swatch-uri,se gasesc atatea pe net si sunt convinsa ca ati vazut zeci de review-uri.
Pot confirma ca fardurile sunt extrem de pigmentate,se blenduiesc usor si culorile sunt tare dragute,atat de dragute ca mi-e cam mila sa le folosesc de teama ca se vor termina mult prea repede.


O paleta in culori neutre imi este indispensabila,cel putin vara cand sunt bronzata,dar si in restul anului cand nu vreau sa dau gres cu machiajul.


M-am simtit foarte norocoasa in ultima vreme,am castigat multe premii frumoase,dar Naked a fost bucuria suprema.

You Might Also Like