Ce am primit/castigat in ultima vreme!

03:22:00 Descude 0 Comments


De cand m-am mutat,am fost foarte precauta si banutii mei s-au dus pe chirie si facturi,iar capriciile mele au trecut pe ultimul loc,astfel incat in ultimele luni nu am reusit sa imi cumpar nimic,si credeti-ma,nu e usor,am unele momente de tristete si depresie,insa am avut norocul sa primesc lucruri foarte frumoase.

Un colier dragut si jucaus castigat pe Gilded Feathers


O trusa de farduri castigata pe NotAnotherBeautyBlog cu 12 farduri de pleoape exact pe gustul meu si 2 blush-uri superbe


Fardurile sunt cremoase,unele mai putin(cele deschise),altele mai mult si si usor sidefate,iar blush-urile sunt extrem de pigmentate,primul are o culoare deosebita si il port ziua iar cel de-al doilea este inchis la culoare si cred ca il voi folosi destul de rar.


Un set de carti care contine 3 volume,Fortele raului absolut castigat pe blogul lui Blueroses si am si inceput primul volum,este o poveste draguta si usor de citit!


O bratarica simpatica rau pe care am castigat-o pe Shopping Therapy.Am vazut multe modele dragute pe blog si mi s-a deschis apetitul.


Un lac de unghii Kiko castigat pe blogul lui Jully care din pacate,a doua zi deja incepe sa sara de pe unghii intr-un mod nemaiintalnit de mine,culoarea este insa draguta si o folosesc cu succes la modele.

Un set On-line format din sapun lichid,sare de baie si spuma de baie-castigate la un concurs si acestea.


 Abia astept sa le folosesc,miros minunat.Sarea de baie imi place in mod deosebit cum miroase,seamana izbitor de bine cu un parfum pe care l-am folosti in generala,BonBons Malizia,varianta roz.Pe blogul Diei am castigat o brosa draguta.Apreciez mult cutiuta roz in care a fost impachetata,foarte frumos din partea ei:)


Iar pe blogul Iguanitzei am castigat un set de bijuterii format din doua perechi de cercei,colier,bratara si inel,si toate au venit impachetate individual in pungulite mici si simpatice.


De la mama mea am primit ieri o pereche de papucei pe care ii voi purta cu drag,o husa de telefon,un accesoriu tot pentru telefon si un creion de ochi de la Avon.


De la prietenul meu am primit o pereche de cercei pe care ii ochisem pe net.


Si inca o pereche de cercei si un blush de la sora mea care imi face mereu cadouri.
Blush-ul este imens si mi se potriveste si imi place ca este sidefat,nu aveam nici unul.


Si un colier facut de mine,aveam pandativul de multi ani dar nu stiam ce sa fac cu el,acum am gasit un lantisor si imi place mult ce a iesit.


You Might Also Like