Balm Balm Foot Balm

05:49:00 Descude 0 Comments


Am primit spre testare acum mai bine de o luna acest balsam pentru picioare impreuna cu 3 mostre Cattier de la BioBeauty si am tot amanat sa vorbesc despre el pentru ca am fost putin dezamagita  si mi-am propus ca pe acest blog sa nu scriu nimic negativ,dar pentru ca a fost trimis spre testare,e de datoria mea sa va vorbesc despre el.


Balsamul este destinat calcaielor uscate si crapate dar si pentru orice alta zona in care aveti nevoie de regenerare si promite o hidratare intensa.
Produsul este 100% organic,100% natural si cred ca este singurul lucru bun pe care l-am gasit la acest produs.


Eu il folosesc in fiecare seara inainte de culcare in zona calcaielor si il masez pana intra in piele,si nu e deloc de neglijat faptul ca trebuie sa insist destul de mult pana se absoarbe,insa tocmai pentru ca produsul este atat de gras,ma astept ca picioarele mele sa fie hidratate si nu atat de uscate,asa cum mi se intampla atunci cand folosesc o alta crema pentru calcaie.
Nu am vazut nici un fel de rezultat dupa o luna de folosire,decat poate o usoare ameliorare a pielii crapate.
Mirosul si textura ma duc cu gandul la untura aceea care o gasim la bunicile noastre.Cantitatea este suficienta pentru multe utilizari,dar am senzatia ca am tras de el suficient fara niciun rezultat.


Este posibil ca la alte persoane efectele sa fie diferite,chiar am citit review-uri in care fetele erau multumite de acest produs.


 Mostrele primite:
  • Masca cu argila Cattier care mi-a placut foarte mult
  • Lapte de corp Cattier foarte hidratant si cu un miros extrem de placut
  • Balsam after-shave pentru barbati Cattier care a ajuns la prietenul meu si care nu l-a folosit inca,dar sunt sigura ca ii va placea

You Might Also Like