apicosmetice,

Gama Apicosmetica "Apidermaliv" 95-100% ingrediente naturale

06:07:00 Descude 0 Comments




Cand m-a contactat Miruna pentru a testa noile produse din noua gama Apidermaliv, am fost atat de incantata, incat am sarit in sus de bucurie si am acceptat propunerea fara sa mai stau pe ganduri.

Pachetul contine:
-Crema pentru ten normal Apidermaliv
-Balsamul de buze Apidermaliv 
-Masca pentru față Apidermaliv 
-Crema pentru calcaie Apidermaliv  disponibilă în două variante

 
Apidermaliv este o gamă de produse apicosmetice cu 95%- 100%  ingrediente naturale ce are la bază beneficiile produselor stupului. Gama Apidermaliv se adresează iubitorilor produselor naturale, apicole È™i celor ce iÈ™i doresc un răsfăț cu bunătăți din stup precum lăptiÈ™orul de matcă È™i mierea, fără parabeni, coloranÈ›i È™i parafine.  

1. Apidermaliv - crema de fata cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea destinata tenului normal si mixt

Este o crema cu o textura usoara, se intinde usor si se absoarbe in piele mult mai repede daca e sa fac comparatie cu Apidermin Lux. Nu lasa acea pelicula grasa la suprafata, este hranitoare, hidratanta si o pot folosi cu succes ca baza de machiaj, fondul de ten intinzandu-se mult mai bine peste un ten hidratat.




2. Balsamul de buze Apidermaliv cu laptisor de matca, ulei de masline si miere, ulei esential de portocale

Balsamul acesta m-a cucerit pe loc. Mirosul de portocale ma face sa poftesc la el si acum in preajma sarbatorilor este ideal, imi incanta simturile si imi hidrateaza buzele, fiind produsul meu preferat din aceasta gama.



3.Masca pentru față Apidermaliv cu laptisor de matca, ulei de masline, unt de shea si miere este destinat tenului foarte uscat, uscat si matur promitand regenerarea pielii tenului 

Efectul final m-a incantat, tenul meu fiind vizibil hidratat si catifelat.
Produsul are o culoare portocalie foarte placuta, textura groasa si nu necesita multa atentie la aplicare.

 
4. Crema pentru calcaie Apidermaliv disponibilă în două variante: cremă reparatoare cu propolis È™i cremă de îngrijire cu ulei esenÈ›ial de mentă.  

 Ambele au in compozitie ulei de masline si unt de shea si au picat exact cand aveam nevoie de ele. Am facut un mic test si le-am aplicat pe amandoua odata, una la un calcai si una la celalalt pentru a vedea diferenta. Rezultatul a fost acelasi, ambele inmoaie si catifeleaza  pielea ingrosata, insa preferata mea este cea cu propolis pentru ca se absoarbe mult mai repede in piele.


 Ma bucur ca mi s-a oferit ocazia de a testa aceste produse, sunt multumita de ele si de efectul lor si le multumesc celor de la Complexul Apicol pentru incredere.

In curand va urma si un concurs in care veti avea si voi ocazia sa testati aceste produse.

You Might Also Like