Happy day!

05:17:00 Descude 0 Comments


                   Am primit un pachetel cu cosmetice de la cineva drag mie care chiar mi-a facut o bucurie,am fost super incantata.Trebuie sa ma linistesc putin si o perioada sa renunt sa mai cumpar produse de make-up pentru ca nu am cand sa le termin pe toate pe care le am si acusica trebuie sa le arunc ca expira si mi-e chiar mila de ele,asa ca trebuie sa imi gasesc alta pasiune,cred ca ma voi indrepta spre hainute,acum ca vine iarna imi vor prinde bine niste pulovarase grosute.

..:* *.:✿✿..:* *.:✿✿..:* *.:
 

 
Un ruj Giordani cu doua capete,unul e rujul propriu-zis si celalalt contur de buze.Culoarea este ok,cam inchisa dar il voi purta cand voi avea ocazia.Textura este una cremoasa. 
Fard de ochi verde inchis,este o culoare draguta,nu aveam nimic asemanator,textura este ok,de rezistenta nu pot sa zic nimic.
 
 
Fard de ochi-crema,este un auriu superb sidefat.Deja m-am gandit la un machiaj pentru sarbatorile de iarna cu acest fard.
 
 
Fond de ten Rilastil,nu am mai auzit de aceasta firma.Are SPF 50+ si acest lucru ma incanta,este un picut cam inchis pentru tenul meu,dar la vara dupa ce ma voi bronza putin,va fi perfect.Se intinde foarte frumos si abia astept sa il folosesc.

 
Rujuri foarte inchise pentru gustul meu,dar deja au ajuns la mama mea.
 

 
Rimel Very Me,nu l-am incercat pentru ca mai am alte trei de terminat,insa imi place genul acesta de pensule.


 
 Gloss Victoria's Secret,culoarea nu e tocmai ce port eu deobicei,dar imi place cum se simte pe buze,nu prea suport gloss-urile desi port destul de des.


 
Fard Victoria's Secret,foarte sidefat...nici aceasta culoare nu o detineam printre fardurile mele...:* *.:✿✿..:* *.:✿✿..:* *.:

You Might Also Like