Santee cosmetic-eyeshadow palette

02:56:00 Descude 0 Comments

                        Santee Cosmetics e o companie cu sediul in orasul Los Angeles, California,cunoscuta in special in randul generatiei tinere. Sunt activi pe pietele din America de Nord si de Sud, Austalia, Noua Zeelanda, Canada si Asia. Deviza lor e "cea mai buna calitate la un pret pe care vi-l puteti permite".
Am dat peste aceasta companie cand cautam niste produse pentru giveaway-ul meu nu foarte scumpe,dar nici de o calitate inferioara(pentru ca nu imi puteam permite,nu pentru ca nu as fi vrut,din pacate nu am un venit lunar)
                       M-am uitat la foarte multe tutoriale si review-uri ale acestor paletute si toate fetele erau incantate de ele asa ca am decis ca acestea ar fi potrivite pentru a nu-mi dezamagi cititoarele!
Am gasit pe internet un distribuitor al acestor farduri si am dat comanda de doua palete in culori diferite,dar din nou din pacate,una din ele a venit cu cateva farduri stricate si am pastrat-o eu,bineinteles.Nu stiu pe cine sa dau vina,pe posta sau pe cei care au trimis pachetelul si nu au avut grija sa il impacheteze mai bine,asa ca giveaway-ul meu a ramas cu un produs in minus:(


             
             Paleta se numeste Dimensional Sparkle,contine 12 farduri si un aplicator cu 2 capete si pare diferita de cealalta ca textura.
-fardurile sunt cremoase si sidefate,chiar mi-au depasit asteptarile
-sunt destul de pigmentate
-contin particule de sclipici foarte fine si dense
-se blenduiesc usor
-albul acela este perfect,de mult cautam un fard alb de care sa fiu multumita

  

Swatch (fara primer)  

You Might Also Like