NOTD

03:45:00 Descude 0 Comments

                                   Incep prin a va spune ca  rareori investesc in lacuri de unghii,asta pentru ca in majoritatea datilor prefer manichiura french si de aceea nu as da mai mult de 10 lei pe o oja ca sa ma dau cu ea de maxim 2 ori,asa ca nu detin decat vreo 3 oje colorate,o oja crapacioasa,o oja alba mata si base-coat/top-coat,toate no name.
                                  Am inceput sa imi las unghiile sa creasca inca de prin clasa a sasea,si niciodata nu reuseam sa le am asa cum mi-as fi dorit pentru ca erau foarte moi si se rupeau,asa ca prin perioada liceului auzisem eu ca cu ajutorul uleiului de masline putin incalzit,unghiile isi revin si cam un an de zile am urmat acest tratament si intr-adevar si-au revenit vizibil.Apoi am aflat de niste pastilute pentru par si unghii Amoun de la Sensiblu si de atunci nu mai am probleme cu ele,veti vedea si voi in poze cat de mult imi cresc!


Eu am fost foarte incantata de rezultat pentru ca nu am indemanarea necesara,de aceea nici nu ma bag la modele mai complexe,am vazut atatea care mi-au placut.
Cred totusi ca voi indrazni mai mult,nu trebuie decat sa mai exersez si bineinteles sa imi mai cumpar oje pentru a avea cu ce lucra:D

You Might Also Like