San Remo

05:06:00 Descude 3 Comments

                  
                         Tocmai am aflat ca nu mai dau examenul de licenta saptamana asta,il tot amana de la inceputul verii si nu inteleg de ce,e o grija in plus de care tot vreau sa scap!Dar sa revenim la subiectul de astazi.
                        San Remo e orasul care mi-a placut cel mai mult din toate cele 3 vizitate,si ca si celelalte,se afla pe Coasta Liguria,superb,plin de cladiri vechi,cu o arhitectura foarte interesanta si frumoasa si este una dintre cele mai importante statiuni de pe Riviera italiana.
Se mai numeste si orasul Florilor,bineinteles pentru ca este plin de flori,palmieri si cactusi.Dealurile si muntii din zona sunt plini de maslini si vita-de-vie.
San Remo este si locul unde se desfasoara Festivalul anual de muzica italiana.
                          Desi am fost de doua ori in acest oras,odata pentru a-l vizita si a doua oara pentru shopping,am cele mai putine poze pentru ca uneori prefer sa ma bucur de peisaj si de tot ce ma inconjoara decat sa stau cu aparatul in mana,dar recunosc ca mi-ar fi placut sa am mai multe...poate data viitoare(daca va mai fi cazul:D)Poza aceasta a fost facuta cu telefonul,ni se terminasera bateriile...


              Italia este o tara superba,cu multa istorie care te intampina pe toate strazile,multa vegetatie si cu o mancare delicioasa!

You Might Also Like

3 comentarii:

simona spunea...

Miununat, inca te invidiez sa stii...:P

Federova spunea...

Si mie imi place Italia si mi-e dor de ea...In ultimele zile ai postat o groaza de poze cu orase frumoase, vreau si eu acolo :((...Te-ai cam plimbat ;))
Te pup!

descude spunea...

Si eu care credeam ca nu imi va citi nimeni postarile:D
Da,m-am cam plimbat...nici mie nu imi vine sa cred:))
Te pup