Tag:5 produse sub 20 lei

04:49:00 Descude 0 Comments

Le multumesc frumos Simonei si Andreei♥ pentru tag!
In general,caut produse ieftine si care sa ma multumeasca,de aceea majoritatea produselor mele pot fi incluse in acest tag,insa am ales doar 5 pe care le folosesc des.


1.Ojele Flormar
Cand trec pe la standul Flormar,niciodata nu ma lasa inima sa plec fara sa imi iau macar o oja dintre multitudinea de culori,sunt superbe si imi place ca am de unde alege.
Pret:5 lei,dar am impresia ca s-au scumpit,cand am fost saptamana trecuta,mi-am cumparat 2 oje(cele din imagine) si am platit 14 lei,abia dupa ce am ajuns acasa am realizat cat am dat pe ele.2.Primer Elf
Sunt foarte multumita de el,nu cred ca as investi foarte mult intr-un primer atata timp cat exista acesta si isi face treaba excelent.
Pret:8 lei


3.Lipstain Elf
Pe mine m-a cucerit,de cand il folosesc,cu greu imi mai colorez buzele cu altceva,imi place ca intra in piele si nu se mai simte pe buze si pe viitor sper sa imi intregesc colectia cu toate nuantele.
Pret:18 lei


4.Mascara Volum' Express Colossal Maybelline 
Abia acum mi-am dat seama ca de fapt s-ar putea sa depaseasca suma de 20 lei,insa eu l-am gasit la reducere cu 15 lei.Este un rimel perfect pentru genele mele.


5.Fond de ten Farmasi Stay Matte
Acest fond de ten nu imi lipseste niciodata din casa,pentru pretul scazut pe care il are,mi-a depasit orice asteptare,ma bucur ca am l-am descoperit pana voi avea suficienti bani in cat sa imi pot permite fondul de ten mult visat!
Pret:15 lei


Am vazut acest tag la majoritatea dintre voi,asa ca nu il dau mai departe,insa mi-ar placea sa il vad si la Simona,Federova si Blonde Kitten.

You Might Also Like