accente aurii,

Unei plimbari in oras ii sta bine intr-o rochie neagra 💕 | Outfit

03:03:00 Descude 0 Comments








De când cu blogul, am tot căutat locuri frumoase pentru poze
și am început să privesc orașul într-un mod cu totul diferit. Atât de mult potențial și frumusețe, ascunse în locuri imprevizibile pe care le poți trece cu vederea dacă nu ești atent. Și totuși lipsa locurilor de parcare mă îndeamnă spre atracția orașului (Palatul Culturii) de cele mai multe ori.

De la Palat sunt și pozele de azi!

















Pare că nu îmi pot lua mâinile de pe hainele negre, dar o rochie neagră asimetrică va fi mereu prezentă în dulapul meu. Am ales această piesă de pe Amiclubwear pentru că mi-au plăcut detaliile și fermoarul auriu din partea de sus. Recunosc că prețul mic de pe site m-a făcut să mă îndoiesc cu privire la calitatea materialului, dar s-a dovedit alegerea perfectă pentru plimbările de seară și ieșirile în oraș.














Ținută formată din:

Amiclubwear ðŸ’• Rochie
Pinkbasis ðŸ’• Stiletto galbeni
H&M ðŸ’• Cercei


Când visez, visez la cafenele mici, la oameni frumoși, arhitecturi care îți fură ochii.
Ohh, în câteva zile chiar mă voi putea bucura de toate acestea!
Nu contează de câte ori am călătorit, eu încă simt acel entuziasm de fiecare dată când îmi fac bagajele. Nimic nu se compară cu experiența și amintirile cu care rămâi din timpul acestor mici escapade.
Pentru a fi la curent în timp real cu postările mele din vacanța ce urmează, vă invit să mă urmăriți și pe Instagram ( @descude.blog )


BucuraÈ›i-vă astăzi È™i nu uitaÈ›i să aruncati un ochi in secÈ›iunea Shop my closet!

Love,D


Yves Rocher

You Might Also Like