blond deschis fara decolorare,

The most flattering sneakers

11:36:00 Descude 0 Comments


Primavara a venit oficial si in ultimele zile soarele a stralucit cu mult entuziasm. Chiar daca aici copacii sunt in floare si nu as fi refuzat nicicum asa decor, nu am putut rata un shooting pe meleaguri natale, la iazul de langa casa unde nu e mereu stuf. Am sperat la o vreme frumoasa si am avut din plin. 
N-am luat nimic fancy cu mine, am urcat in masina intr-o tinuta simpla, confortabila si practica, pentru cateva zile intense.


Când am pus pe mine hainele în acea zi, am avut în minte ceva foarte comod, dar feminin.
O bluza menita sa ascunda burtica dupa n mese copioase, o pereche de jeansi in care ma pot desfasura dupa bunul plac si topping-ul tinutei, pantofii sport de un alb imaculat, pe care am avut grija sa nu ii murdaresc pe dealurile verzi in plimbarile repetate seara, prin imprejurimi. 


 

De cand am gresit marimea unor pantofi anul trecut, am rarit-o cu incaltamintea online. Marimile nu intodeauna se potrivesc, o haina o mai poti modifica, dar la pantofi nu prea mai ai ce sa faci. De data asta am riscat, si bine am facut, sunt modelul pe care mi-l doream: simpli, albi, talpa inalta .
Am purtat:

Blouse | similar here
Jeans | Similar here
Pantofi sport | MilanooLove,D

You Might Also Like