cadou,

Cadouri de la iepuraș!

10:34:00 Descude 0 Comments
            


Chiar cu câteva zile înainte de Paste, a trecut pe la mine un super iepuras! Are obiceiul de-a veni fix când nu te astepti si constat cu zâmbetul pâna la urechi ca e extrem de generos! M-am transformat la rândul meu în iepuras, sa duc bucuria mai departe. The One de la Dolce & Gabanna a ajuns la mama, cred eu ca ei i se potriveste, în plus de fiecare data când o vizitez, am grija sa îi duc câte ceva. E un parfum cald, puternic, ce nu ma reprezinta. L-am mai avut si din pacate, nu s-a legat nicio relatie intre noi. L-am oferit cadou si pe acela, unui om frumos!

 Dar cea mai interesanta parte a cadoului mi s-au parut sarurile de baie de la Yankee Land. Numai uitati-va la ele cum arata! Dupa aspect, dar si dupa miros am presupus ca sunt din colectia de Craciun, cert e ca miros divin,  iar eu sunt prea nerabdatoare sa le incerc. Cu siguranta urmeaza momente de rasfat!  

Uleiul de par de la Mastic Spa e cunoscut pentru proprietatile sale regeneratoare, masticul fiind un ingredient pretios pentru frumusete si sanatate. Este rasina unui arbore care creste pe insula greceasca Chios si are un miros extrem de dulce. Eu cunosteam deja produsul si m-am bucurat mult sa il gasesc in punguta cu cadouri. Are o formula foarte concentrata si prevad ca va sta pe raftul din baie o perioada indelungata. Despre el, numai cuvinte de lauda!Love, D

You Might Also Like