culori de primavara,

Shopping-ul online

23:34:00 Descude 0 Comments


Stiu din experienta ca shopping-ul online pentru prima oara poate parea complicat si nesiguranta va poate pune in disconfort, dar credeti-ma, odata ce prindeti gustul, devine aproape o dependenta. Shopping-ul online vine cu o serie de avantaje minunate si desi nu se compara cu experienta cumparaturilor dintr-un magazin fizic, coexista usor cu stilul nostru de viata aglomerat, mai ales daca  pretuiti timpul petrecut la domiciliu ca si mine.

 Poate ca nu vreti sa cumparati nimic chiar in acel moment, insa crearea unui cont pentru a primi noutatile prin email e un mod excelent  de a cumpara ceea ce s-ar putea sa nu iti permiti chiar acum, pentru ca vei fi prima care afla despre reduceri si oferte. Aceasta este de fapt partea care functioneaza cel mai bine pentru mine, multe dintre cele mai interesante lucruri pe care le-am gasit la preturi de chilipir au fost multumita unui e-mail in cutia mea postala.Majoritatea site-urilor te tin la curent cu toate ofertele speciale pe care le au, poate fi o reducere a bluzitei pe care ti-o doresti sau transport gratuit. Avantajul acestor site-uri, cum ar fi Lucluc.com este ca, spre deosebire de multe altele, iti poti adauga toate lucrusoarele preferate intr-un wishlist si poti tine usor o evidenta a preturilor, a stocului, etc .
 Este foarte important sa stiti masuratorile atunci cand faceti cumparaturile on-line. Aveti la indemana un tabel cu masuratorile, cum ar fi bust, talie si solduri în centimetri si inci, dar va promit ca dupa ce castigati putina experienta, totul o sa vina de la sine!

Eu va urez spor la shopping si daca ati ajuns pe blogul meu pentru ca va place ce fac si pentru ca nu v-am cerut niciodata un lucru de genul acesta, va rog din sufletelul meu sa dati click pe unul din link-urile de sub poza, mi-ati face o mare favoare!
Un multumesc MARE!

Love,D
You Might Also Like