belgia,

Sansa la viata!

01:23:00 Descude 0 Comments

Cazul Dianei a ajuns in atentia mea printr-un mesaj primit de la verisoara mea, colega de facultate cu ea, cu rugamintea de a-i face cunoscuta povestea! Nu o cunosc personal, dar cred ca toata lumea are dreptul la viata si orice mic ajutor conteaza.

"O tarara de 26 de ani, castigatoare a mai multor concursuri de frumusete, are nevoie de sprijin din partea semenilor. Diana Vacariu, care a castigat la 17 ani, Miss Partidul Democrat, sufera de o tumoare pe creier, diagnosticata pe 2 Februarie 2015.
Boala Astrocitom Grad II, care este foarte grava, presupune o interventie chirurgicala extrem de complicata in strainatate.

 Am simtit cum viata mi se desfasoara prin fata ochilor. Stateam si ma gandeam ca mai sunt atat de multe lucruri pe care vreau sa le fac...Am avut noroc ca am avut langa mine oameni minunati care m-au incurajat. Tumora se poate opera, dar este o operatie foarte dificila si exista riscuri mari. Specific faptul ca si in Romania sunt medici foarte buni, dar aparatura le lipseste. In sfarsit...m-am consultat cu parintii si am decis impreuna sa merg in Belgia la operatie, povesteste Diana.

Diana a ales sa se opereze in Belgia, insa costul operatiei este de 50.000 Euro. Parintii fetei au facut un imprumut de 25.000 Euro la banca ( maximum pe care il poate acorda banca ) si acum mai are nevoie de inca 25.000 Euro.

Paradoxal, tanara este absolventa a Facultatii de Biologie - Sectia biotehnologie celulara si microbiene din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi. "

Cei care o pot ajuta pe Diana Vacariu sunt rugati sa doneze orice suma in conturile:

CONT BRD RON -   RO15BRDE240SV67936522400  Vacariu Diana
CONT BRD EURO - RO79BRDE240SV91485872700   Vacariu Diana
Va multumesc!

You Might Also Like