geanta,

Can't wait for spring! ☼

00:41:00 Descude 0 Comments
Ne place sa colectionam lucruri pe care stim ca nu vom fi în stare sa le purtam frecvent. Tocuri înalte, rochii extrem de scurte si portmonee ridicol mici, eu recunosc, sunt vinovata de toate astea. 
De prea de multe ori perioada reducerilor m-a condus la erori, motivata de preturile mici. Totusi, in ultimii doi ani, situatia s-a mai schimbat si nu m-am mai regasit in acest exemplu, de fapt dorintele mele sunt foarte clare: imi plac materialele frumoase care dureaza in timp, precum si piesele de baza cu detalii delicate.Vreau piese utile pe care pot sa le port si care sa nu doarma in dulapul meu. De exemplu, in aceasta luna am investit intr-un pulover gros de lana si o geanta pe care practic le-am purtat foarte des.
Da, un pulover gros, pentru ca, Dumnezule, parca nu se mai termina iarna asta. Vestea buna este ca primavara e la doar doua saptamani  distanta. We can do it! Nu sunteti entuziasmate de aerul proaspat de primavara, de plimbarile lungi in rochite diafane? Privind in perspectiva, acestea sunt cateva piese minunate de pe Zaful pe care mi le doresc pentru vremea mai calda! 
In acest caz, mici detalii cu potentialul de a schimba o tinuta întreaga si eventual, starea de spirit. Detaliile mici si personale sunt cele mai importante, ele ajuta la definirea personalitatii tale si completeaza chiar si cea mai simpla tinuta. Ideile mici si simple sunt in mare parte cele mai bune, pacat ca ele nu iti vin in minte indotdeauna atunci cand ai nevoie de ele.

Am vazut atat de multe lucruri frumoase pe site-ul lor, totusi ma indoiesc ca voi reusi sa mi le iau pe toate, e frumos insa sa visezi si sa privesti cu jind spre ecran. Oricum, sunt foarte fericita ca voi colabora cu ei si cred cu adevarat in versatilitatea si eleganta colectiilor lor. Sunt incantata si sper sa adaug cat mai multe piese rafinate si fara varsta care vor fi  cu mine pentru multi, multi ani. Astfel,  fiecare din piesele lor pot fi ca o investitie pe termen lung, chiar si peste generatii!

 Ne apropiem sufletele de primavara, zambeste!

Love,D

You Might Also Like