camel,

I want...

02:00:00 Descude 0 CommentsDupa o zi obositoare sau atunci cand soseste un week-end, imi place sa ma bucur de linistea relaxanta din apartamentul meu in cele mai confortabile haine si sa petrec cateva ore sub semnul lene. Infasurata in toate pufoseniile, ma simt ca un mare ursulet de plus, la caldurica si eventual inconjurata de ceva dulce. Contactul cu hainele moi si confortabile ma detaseaza un pic de stresul de zi cu zi. Ma simt ca un norisor!
 Desi subiectul este prezent peste tot, aceste momente sunt foarte inspirate pentru mine, asa ca toate au locul lor aici! 

Nu sunt snoaba cand vine vorba de cumparaturi, dar imi plac lucrurile frumoase, hainele care mi se potrivesc si efectuarea de liste intotdeauna m-a ajutat. Imi notez toate lucrurile pe care am tendinta sa le uit! 
O capa frumoasa pentru a tine pasul cu frigul de afara!
 E una dintre tendintele care ma tenteaza cel mai mult in acest moment. Acest lucru ar putea sa ma sperie pentru ca doua sunt deja pe drum si inca ma gandesc daca o comand pe cea de sus!O rochie intr-o nuanta absolut superba! Va las pe voi sa descoperiti detaliul minunat de la spate!
E imposibil sa nu te indragstesti de dragalasenia acestui frumos pulovaras!Sunt negri si sunt rupti! Aham, ai mei sunt!
Se potriveste de minune cu jeansii de mai sus, nu-i asa?


Colectiile celor de la Sheinside sunt o bucurie si o sursa de inspiratie pentru toate fetele!


Love,D

You Might Also Like