beauty blogger,

Frumusetea e in porfardul meu! Sleek MakeUP

06:07:00 Descude 0 Comments

Chiar nu aveam nevoie de machiaje noi, dar nu stiu cum si de ce am cedat. Poate si faptul ca sunt produse ce mi le doream de mult si oricum niciodata nu sunt prea multe, asa ca am profitat de o colaborare noua si mi-am satisfacut un moft. Sa tin pasul cu toate noutatile e aproape imposibil, asa ca prefer sa-mi fac lectiile din timp si sa merg la sigur, oricum nu mi-e usor niciodata sa aleg. Sleek Make Up e intotdeauna o optiune iar noi, iesencele, avem avantajul de a ni le alege direct din magazinul fizic, cel de la Iulius Mall, nu inainte de a ne baga nasul prin toate, bineinteles. 
Paleta Oh So Special este una dintre cele mai populare paletele de la Sleek. Contine atat nuante mate cat si metalice si le iubesc pe fiecare in parte. Are toate nuantele de care as avea nevoie in orice moment al zilei. Sunt usor de purtat si extrem de pigmentate. Nu e de mirare ca e Oh So Special, fardurile sunt de vis si nimic altceva.
Ce-mi place la aceasta paleta e ca nu contine doar nuante neutre, cele peachy fac aceasta paleta chiar mai versatila si cred ca ofera un pic mai mult decat o paleta neutra. Cred ca Sleek a facut o treaba excelenta si cu nuantele mate, stim cu totii cat de greu se lucreaza cu ele. Boxed este culoarea perfecta pentru sprancene, ceea ce ma face sa iubesc si mai mult aceasta paleta.

Consider machiajul neterminat fara un pic de conturare. Tocmai de aceea am vrut un set complet. Am optat pentru Face Contour Kit de la Sleek in varianta Light ce contine un fard pentru contouring si un highlight, ambele perfecte pentru a-ti sculpta si defini trasaturile. Partea inchisa este utilizata pentru a crea umbre pe diferite zone ale fetei, cum ar fi linia maxilarului, a nasului si pometii, iar partea deschisa pentru a lumina zonele inalte ale fetei ( deasupra obrajilor, nasul, gropita de deaupra buzei superioare ).
Pentru ca fardul pentru contur e foarte pigmentat, cel mai bine e sa incepeti cu o cantitate mica, adaugand treptat culoare pentru a obtine un look natural. Daca aplicati prea mult, poate parea murdar. Aceeasi metoda trebuie folosita si pentru highligther pentru a nu straluci prea tare.

Produsele pot fi achizitionate online de pe Make-up Shop!Love,D
You Might Also Like