bluza cu peplum,

OOTD ~ Blue my mind ~

07:15:00 Descude 0 Comments
Sunt intrebata destul de des care e culoarea mea preferata si in general raspunsul meu e negru, dar cu siguranta pentru cei care iubesc la nebunie culorile, nu e tocmai un raspuns adecvat si uneori primesc mustrari ca sunt inca tanara, ar trebui sa ma imbrac mai colorat, bla, bla!

Asa ca m-am indreptat spre albastru, e o culoare pe care oricum o iubesc de mic copil, iar tinuta de azi este probabil versiunea mea ideala pentru un look cu putina culoare, fara sa ies din zona mea de comfort.
Am purtat:

Bluza: AICI
Fusta: AICI

Botine: Zara


In timpul vizitelor mele obisnuite pe FrontRowShop, ma opream mereu si ma minunam la frumoasa bluza cu peplum pe care am admirat-o indelung si la Simona ( VintageLook ) si de fiecare data cand faceam asta, imi promiteam ca o voi comanda si eu candva. Stiam ca are un material gros si rigid, stiam ca se muleaza perfect pe corp, stiam la ce sa ma astept in mare parte. 

Surpriza a venit cand am vazut ca trebuie sa o modific, desi comandasem XS. I-am facut cateva pense in partea de sus si acum e mult mai bine. Uneori sunt invidioasa pe fetele mai putin plinute :))
 Imi plac in mod deosebit dungile albe de la extremitati, dar adevaratul motiv pentru care m-a fermecat a fost peplum-ul, chiar daca nu mai este demul in tendinte!

E potrivita vremii de afara si o voi purta cu siguranta pana la primavara!

 Interactionez  cu drag cu cititorii mei, imi plac comentariile si va indemn pe toate sa nu aveti retineri :)

Love,D

You Might Also Like