Jolie Moi!

10:19:00 Descude 0 Comments


Nu mi le permit,dar indraznesc sa visez si sa creez tinute(in minte),sa imi inchipui cat de bine imi vin sau cu ce pantofi mi-ar placea sa le asortez si sa sper ca intr-o zi le voi admira nu doar virtual,sa visez ca dressing-ul meu nu se va rezuma doar la 3-4 piese pe sezon,3-4 perechi de pantaloni/jeans si poate,doar o pereche de incaltaminte cu care sa jonglez in asa fel sa nu plictisesc vizual,atat pe mine cat si pe cei din jur.
Poate voi fi inteleasa gresit,nu imi plang de mila,fericirea mea nicidecum nu depinde de lucrurile materiale,am multe motive de care sa ma bucur si chiar ma consider o persoana fericita.
E clar ca ma pot ma pot lipsi de ele,dar stiu ca mi-ar face viata mai frumoasa si mi-ar oferi momente de bucurie.E extraordinar cum aceste mici bucurii...un parfum nou,un ruj sau fusta mult visata ne transforma starea si ne readuc zambetul pe buze instant.


                                                    Jolie Moi e site-ul vinovat pentru aceasta postare,pentru ca urmeaza sa va las in compania articlolelor care mi-au furat inima 

Click here
L-as purta probabil cu o fusta tip creion cu talie inalta(se afla si ea in lista mea ).


Click here

Acum cativa ani nu credeam ca voi putea purta vreodata impreul floral,inca odata mi s-a demonstrat ca gusturile se schimba...si uneori radical.

Click here
Sacoul animal print...pfff,il visez cu ochii deschisi.

click here

Chiar daca pare pretentioasa,eu cred ca as integra-o in tinute de zi.

Click here

Mda,sunt o persoana ce sufera de frig uneori chiar si vara,deci cu cat mai gros,cu atat mai bine.

Click here
click here

Click here
E toamna,da...dar as purta-o cu un sacou,dressuri mate si cizme.


You Might Also Like