Pufstock Iasi

08:12:00 Descude 0 Comments


Cred ca stiti deja ca in 3 mari orase din tara s-a organizat ieri "marea" bataie cu perne si unul din ele a fost Iasi.A fost organizat in Iulius Mall si au fost invitati Razvan si Dani si doi dintre participantii la X Factor,printre care si Iulian Vasile(pentru admiratoare,eu nu ma numar printre ele).
Un motiv bun sa ies din casa...nu sa ma bat cu perne,nu ca as avea ceva impotriva,dar nu e genul meu,ci sa ii vad pe Razvan si Dani,le urmaresc in fiecare dimineata emisiunea,plus ca anul trecut am ratat ocazia si din cate imi aduc aminte,tot ei au fost invitati.

Am avut ocazia sa o vad pe Raluca Alexandru,reporterul care transmite de la Iasi si e foarteee frumoasa si foarte inalta si extrem de dulce,am vazut si eu cum se da legatura in direct,a fost chiar interesant.

 Bataia cu perne nu a durat mult,cinci minute maxim si penele umplusera tot mall-ul(toate etajele),eu una simteam ca nu am aer si stranutam intruna,oricum o senzatie neplacuta,nu mi-as fi dorit sa fiu in pielea celor care s-au batut.
Poze nu am prea facut-si imi pare tare rau-ca nu am avut aparatul cu mine,doar cateva cu telefonul,dar nu se intelege mai nimic.


Oricum,ma bucur ca i-am vazut pe baieti si ca am avut ocazia sa stam la cativa centimetri distanta,ba chiar sa mergem pe coridor impreuna:))
As fi vrut eu sa ii intreb de sanatate,dar erau insotiti de bodyguarzi.

Astazi am iesit sa caut Cosmopolitan tocmai pentru fondul de ten Nyx,din pacate la toate standurile erau doar cu creioane de ochi.Am ajuns si in Carrefour si nici urma de revista,inclin sa cred ca nu voi avea noroc.

You Might Also Like