Leapsa muzicala

08:33:00 Descude 0 CommentsSakura,Oana si Federova m-au insarcinat cu aceasta leapsa acum ceva vreme si mi-a fost destul de greu sa o onorez tocmai prin faptul ca de-alungul timpului mi-am tot schimbat stilul muzical,insa am ales exact melodiile care mi-au ramas la suflet sau care imi trezesc amintiri frumoase.


1.Wish you here here-Rednex


Mi se pare atat de frumoasa!
Obisnuiam prin liceu sa stau intinsa pe jos si sa ascult muzica,era un mod de a ma relaxa,iar aceasta melodie o ascultam ore intregi pe repeat.


2.Le le-Loredana


Am fost filmata la un majorat de colegii de liceu cand dansam pe melodia asta(cred ca stiti dansul din videoclip) cu prietenele mele si s-au amuzat teribil pe seama noastra multa vreme.Devenise dansul nostru preferat la orice distractie.

3. Summer wine-Ville Valon & Natalia Avelon


Este singura melodie ce imi place atat mie cat si prietenului meu.Avem multe lucuri in comun,dar cu siguranta nu muzica.Tocmai de aceea nici nu avem o melodie a noastra.


4.Rebel-IioAceasta e genul de melodie pe care pot sa o ascult incontinuu fara sa ma plictisesc de ea.Uitasem complet de ea,ma bucur ca am regasit-o.
Iio este una dintre interpretele mele preferate,pacat ca are atat de putine melodii.


5.O clone-Dime


Clona a fost telenovela care m-a cucerit prin melodiile alese si lumea aceea araba...Jade m-a innebunit cu privirea si machiajul ei,cu dansul si cu felul in care se misca,iar melodia aceasta e perfecta.

Mi-a facut placere sa fac aceasta leapsa,mi-a trezit amintiri frumoase si mi-ar placea sa vad si preferintele

1.Aurorei
2.Diei
3.Simonei(Light Blonde)
4.Simonei(VintageLook)

You Might Also Like