Iubiti dulcegariile?De Dragobete se premiaza declaratiile dulci!

06:15:00 Descude 0 Comments


Complexul Apicol Veceslav Harnaj incurajeaza declaratiile dulci si le premiaza cu premii la fel de dulci:seturi de miere personalizata cu mesajul de dragoste trimis persoanei careia i se adreseaza mesajul. 


Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau. 

Premiile: 5 seturi de miere. Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare.

Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei. 

Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. 


Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org.

Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.

Pentru inscrieri intrati aici

You Might Also Like