Alassio,Italy

06:28:00 Descude 1 Comments

                            
                                    Astazi va voi vorbi despre unul din orasele vizitate de mine in aceasta vara,si anume Alassio,un oras foarte frumos,vechi aflat pe Riviera Liguria plin de biserici si monumente,parcuri foarte frumoase si de terase unde peste tot mirosea a peste. 


              Plaja este tipic tropicala cu nisip fin,gri la culoare iar apa este superba...se vede prin ea si la 3 m adancime.Faleza e foarte frumoasa si de-alungul ei sunt plantati palmieri uriasi si cactusi imensi,copacei cu flori roz si albe.


                Simbolul orasului este Muretto din Alassio,un perete care are o semnificatie pentru tinerii indragostiti care isi jura iubire vesnica prinzand  un lacat cu numele lor pe acest zid.De asemenea, este cunoscut pentru celebrul concurs de frumusete, numit Miss Muretto, care are loc în fiecare an.
Pe acest zid sunt mai mult de 550 de dale cu autografe a celebritatilor italiene si straine .       Printre cele mai vechi monumente este Turnul, construit în secolul nal 16-lea de genovezi, care a aparat orasul de pirati sau vizitatori nepoftiti.


 

               
Sper ca v-a placut genul acesta de postare pentru ca mai urmeaza alte cateva!Eu m-am simtit extraordinar aici si imi pare rau ca s-a terminat atat de repede...


You Might Also Like

1 comentarii:

ADINAPUP spunea...

Foarte frumos, sweetie!! Te invit sa iti alegi nuanta favorita a lacului de unghii pe care vrei sa il castigi in giveaway-ul meu de saptamana aceasta : http://adinapup.blogspot.com/2011/09/lacuri-de-unghii-sparitual-pic-heavy-si.html
Te pup!